×

Om Bike&Co Cykelforsikring

Bike&Co Cykelforsikring er en produktserie af cykelforsikringer, der tilbydes kunder i Bike&Co. Bike&Co er blandt en af Danmarks største cykelkæder med butikker fordelt over hele Danmark. Hos Bike&Co bestræber vi os på at have et udvalg der kan tilfredsstille langt de fleste af danske cyklisters behov.

 

Bike&Co Cykelforsikringen indgår som et helt naturligt element af cyklistens behov.

Du beregner forsikringspræmien på onlineberegneren for den pågældende cykeltype – uploader billeder og kvittering, sender bestillingen på forsikringen via beregneren til vores forsikringsleverandør, der udsteder policen. Leverandøren bag forsikringsløsningen af Bike&Co Cykelforsikringen er Forsikringsselskabet Vejle Brand. Al korrespondance vedr. forsikringen kører herefter via Vejle Brand.

 

Du betaler for den værdi, du forsikrer. I takt med, at cyklen bliver ældre, falder forsikringssummen og dermed præmien og selvrisikoen. Datoen på din kvittering er købstidspunkt, og beløbet dér er din købspris. Dette gælder, uanset om det er en ny eller en brugt cykel. Ekstraudstyr*) skal medregnes i købsprisen (der skal foreligge kvittering). Tilbehør*) er meddækket med indtil 10.000 kr. Opgradering af cyklen (opskrivning af forsikringssum) sendes pr. mail til Vejle Brand med kvittering.

 

Skader anmeldes via ”Min Side” på www.vejlebrand.dk Taksering af skader på cyklen foregår via Taksatoringen.

 

Forsikringsleverandør:
Forsikringsselskabet Vejle Brand af 1841 g/s
Cvr.nr. 45195856
Gormsgade 2
7100 Vejle
Tlf 75 82 62 88
cykel@vejlebrand.dk 
www.vejlebrand.dk